top of page
Gitaarles en bandcoaching.jpg
concert-768722_cr FD.jpg
Ongekend Talent Strijkorkest

Geen ervaring met een strijkinstrument en toch meespelen in een orkest? Dat kan met het Ongekend Talent Strijkorkest. In enkele lessen leer je basis vaardigheden en aan het einde van het project treedt je op met een heus orkest. Iedereen kan meedoen, ook al kun je geen noot lezen.


Het doel van het 'Ongekend Talent Strijkorkest' is om zoveel mogelijk mensen samen te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om muziek te maken in een orkest.

Een ultieme kans om (e.v.t. samen met vrienden) een viool, altviool of cello uit te proberen, op een podium te stralen en eens te voelen hoeveel energie er vanaf spat als je met mensen samen muziek maakt. Ook voor mensen die hun oude hobby weer eens op willen pakken of eens een ander instrument willen uitproberen. De deelnemers worden begeleid door professionele muziekdocenten.

Ongekend Talent Strijkorkest start in Beek

In maart 2024 start een Ongekend Talent Strijkorkest in Beek. Deelnemers leren in 10 lessen een viool, altviool of cello bespelen en verzorgen daarna een concert. Ook geïnteresseerden uit andere woonplaatsen kunnen deelnemen.

Informatie over dit project:

Wie kan deelnemen: volwassenen (18+)

Muzikale ervaring/noten kunnen lezen: niet nodig!

Aantal lessen: 10 + 1 uitvoering

Lesdag: maandag 19:30 - 20:30u

Locatie: De Muziekschool in Beek
Adres: Dr. Stassenstraat 88, Beek

Instrumenten: viool, altviool of cello. E.v.t. te huur via de docent

Docent: Reinder Eggen
 

Kosten: 107,50 p.p. (+21% BTW vanaf 21 jaar)

Kosten huur instrument: viool € 15,- per maand, cello € 29,- per maand

(Deelnemen met een eigen of geleend instrument mag uiteraard ook).

Startdatum: Maandag 4 maart 2024*
 

Opgave: via inschrijfformulier >  Kies: muziekles 'viool/cello particulier' > Lesvorm 'anders/10 lessen' en vermeld onderaan bij bijzonderheden 'Ongekend Talent Beek'.
Meer informatie: mail de docent >

(*het project vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers).

Andere projecten

Verschillende muziekverenigingen organiseren Nieuw Talent Orkest, Pimm-Orkest of vergelijkbare projecten. Je hoeft geen lid te zijn/worden om deel te nemen. Deze projecten zijn te vinden via internet of social media. Informeer eventueel bij een vereniging in jouw buurt.

bottom of page