top of page
Gitaarles en bandcoaching.jpg
concert-768722_cr FD.jpg
Ongekend Talent Strijkorkest

Geen ervaring met een strijkinstrument en toch in 10 lessen een aardig stukje spelen? Dat kan met het Ongekend Talent Strijkorkest. In enkele lessen leer je wat basis vaardigheden en aan het einde van het project geeft de groep een presentatie voor vrienden en geinteresseerden. Iedereen kan meedoen, ook al kun je geen noot lezen. Een leuke uitdaging, ook om met vrienden samen te doen!


Het doel van het 'Ongekend Talent Strijkorkest' is om zoveel mogelijk mensen samen te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om muziek te maken met anderen.

Een ultieme kans om een viool, altviool of cello uit te proberen en eens te voelen hoeveel energie er vanaf spat als je met mensen samen muziek maakt. Wie weet krijg je de smaak te pakken en is het een opstapje om les te gaan nemen en uiteindelijk het podium te betreden.
Oók voor mensen die hun oude hobby weer eens op willen pakken of muzikanten die eens een ander instrument willen uitproberen. De deelnemers worden begeleid door professionele muziekdocenten.

Ongekend Talent Strijkorkest start in Beek

Na de zomervakantie start een nieuw Ongekend Talent Strijkorkest in Beek. Deelnemers leren in 10 lessen een viool, altviool of cello bespelen en verzorgen daarna een concert. Ook geïnteresseerden uit andere woonplaatsen kunnen deelnemen.

Informatie over dit project:

Wie kan deelnemen: volwassenen (18+)

Muzikale ervaring/noten kunnen lezen: niet nodig!

Aantal lessen: 10 + 1 uitvoering

Lesdag: maandag 19:30 - 20:30u

Locatie: De Muziekschool in Beek
Adres: Dr. Stassenstraat 88, Beek

Instrumenten: viool, altviool of cello. E.v.t. te huur via de docent

Docent: Reinder Eggen
 

Kosten: 107,50 p.p. (+21% BTW vanaf 21 jaar)

Kosten huur instrument: viool € 15,- per maand, cello € 29,- per maand

(Deelnemen met een eigen of geleend instrument mag uiteraard ook).

Voorjaar 2024: maart t/m mei.

Najaar 2024: Start medio september. Geef je alvast op, details volgen!*
 

Opgave: via inschrijfformulier >  Kies: muziekles 'viool/cello particulier' > Lesvorm 'anders/10 lessen' en vermeld onderaan bij bijzonderheden 'Ongekend Talent Beek'.
Meer informatie: mail de docent >

(*het project vindt doorgang bij genoeg animo).

bottom of page